Gastenboek:

In het gastenboek kunt u uw bericht achterlaten. Schrijf gerust uw mening over deze website of over uw ervaringen tijdens de sessies! 

 

C Mar 06 2018 7:43 PM
Een jaar geleden kwamen we bij Veronique. Allebei onder de indruk van wat er gebeurd was met ons. Eentje naar links en de ander naar rechts. Weinig verbinding. Allebei in de overtuiging dat dit niet de manier was om samen verder te gaan. Maar hoe dan wel? Veronique heeft ons met de structuur, oefeningen en gesprekken laten zien en voelen waar we elkaar raken, waar we elkaar pijn doen en lief kunnen hebben. Dit ging en gaat niet vanzelf. We hebben tijd en aandacht gemaakt voor elkaar. De aanpak van Veronique is helder en met veel humor wat het ook gelijk luchtig houdt! We hebben ook veel gelachen in haar kamer. Als je je relatie wil versterken ben je bij Veronique aan het goede adres. Wij hebben besloten om twee maal per jaar terug te gaan, gewoon om even stil te staan bij ons.
Wauw, wat een mooie woorden! Hier word ik even stil van. Dank jullie wel. Ik heb ook genoten van onze sessies waarin we hard werkten en jullie door jullie inspanning en zelfreflectie ook grote sprongen hebben gemaakt. Fijn dat het nu zo goed gaat!
Chantal Aug 10 2017 2:28 PM
Hallo, Veronique
Bedankt voor je fijne begeleiding in deze moeilijke fase in ons samengesteld gezin.( met 3 puberjongens) Je hebt ons vele inzichten gegeven als koppel en ook handvaten geboden om hier samen doorheen te komen. Het voelde heel veilig en vertrouwd en we konden echt onszelf zijn. Mochten we weer in onrustig vaarwater komen weten we dat we bij jou weer goed geholpen zullen worden! dank je wel voor alle hulp en steun!
Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Ik vind het heerlijk te zien en lezen dat het weer zo goed gaat. Jullie hebben ook actief naar jullie eigen aandeel durven kijken en ermee aan de slag gegaan, complimenten! Het was fijn met jullie gewerkt te hebben en ik wens jullie het allerbeste.
p&m Jul 04 2017 6:54 PM
Veronique,
door het volgen van jou sessies ,hebben wij opnieuw geleerd om te communiceren,ons opnieuw voor elkaar open te stellen en tijd voor elkaar te maken, en niet alleen voor het gezin, en andere mensen om ons heen.
dank zij jou hulp kunnen we weer zeggen; "onze toekomst samen"
Wat vind ik het fijn dat te horen! Ik hoop van harte dat jullie nog een hele lange en mooie toekomst samen hebben, geniet ervan!
Ramakers Jul 03 2016 10:03 PM
Veronique,

We willen jou en Prisma middels deze weg van harte bedanken voor je hulp.
Mede dankzij jouw therapie zijn wij meer dan ooit weer tot elkaar gegroeid en veel sterker uit dit diep dal gekomen.
Je gesprekken, begrip, empathie, realisme en tijd hebben ons enorm geholpen.
Je uitspraak: “Ieder huwelijk zou net als een auto ieder jaar een APK moeten ondergaan” zullen we zeker niet vergeten.

Bedankt Veronique !!!!
Ik ben blij te horen dat het weer zo goed met jullie gaat. Jullie kwamen van ver maar door jullie sterke persoonlijkheden en jullie verbondenheid die jullie vroeger ook hadden zijn jullie weer terug naar jullie basis kunnen gaan. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen! Groetjes Veronique
Cécile & Leon Dec 19 2015 8:18 PM
Lieve Veronique,

dankjewel dat je ons hebt helpen herinneren aan onze basis. Terug naar waarom we samen zijn gekomen in de eerste plaats, terug naar onze klik. Dit was overduidelijk humor. Soms vergeet je door allerlei gebeurtenissen van buitenaf en binnen de relatie wat deze klik was. Zo'n klik raakt vanzelfsprekend, maar jij zag hem meteen en liet hem ons weer zien. Je hebt ons in alle staten gezien tijdens de sessies: vrolijk, verdrietig, enorm pissig etc. Om uit dit patroon te geraken was communicatie hetgeen we niet echt onder de knie hadden maar wel echt nodig hadden! We praten meer, zijn open naar elkaar en borrelen niet meer op tot de bom ontploft. Veronique: dankjewel voor al je hulp met veel humor en veel begrip, je nuchtere en down to earth benadering voor deze twee nuchtere, koppige betweters!
Nogmaals superbedankt!

Heel veel liefs Cécile en Leon
Lieve allebei,

Jullie bedankt voor de fijne sessies die we samen hadden. Jullie vertrouwen en openhartigheid hebben bijgedragen aan waar jullie nu staan. Ik gun jullie het allerbeste!
K&M Nov 24 2015 7:30 PM
Beste Veronique,

Bedankt voor de fijne sessies, de tips en adviezen.
Zonder jou hulp weten we niet waar we nu in onze relatie zouden staan.

Groetjes K&M
Fijn te horen dat het zo goed met jullie gaat! Ik wens jullie het allerbeste toe voor de toekomst.
M. Mar 28 2015 9:25 PM
Beste Veronique,
Bedankt voor de fijne sessies die ik heb gehad bij jou. Je bent oprecht en geeft goede adviezen, zodat ik weer positief in de relatie sta. Ik voelde me zeer vertrouwd bij jou en kan het aanraden om bij jou een sessie te volgen. Groetjes
Dank voor je reactie op mijn gastenboek. Ik ben ook blij te zien dat je nu alweer zo veel beter voelt. Je staat open voor adviezen en ideeën en hebt er zelf hard voor gewerkt. Ik wens je heel veel geluk en heb er alle vertrouwen in!
C & N Mar 11 2015 9:19 PM
Lieve Veronique,

Wij willen jou heel erg bedanken. In een donkere tijd in onze relatie ben jij op ons pad gekomen. Mede door jou oprechte interesse, luisterend oor, zonder enkel vooroordeel, adviezen, opdrachten je humor en je aanstekelijke lach heb jij ons door een moeilijke periode heen geholpen.
Het was een periode met een lach en een traan.
Jij hebt ons een groot cadeau gegeven,nl dat wij ons leven samen weer meer dan de moeite waard zijn gaan vinden.DANKJEWEL...
We gaan je missen
Liefs de Dames
C & N


Lieve dames,
Ik vond het geweldig dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Inderdaad een moeilijke periode met een lach en een traan maar gelukkig met een goede afloop en hopelijk heel veel moois in het verschiet! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk!
Paul Feb 06 2015 7:45 AM
Beste Veronique, bedankt voor het balans en geluk dat wij mede dankzij jou en je sessies weer terug hebben gevonden. Als jonge ouders in deze tropen jaren heb jij ons op dingen gewezen die wij van elkaar geneens wisten en heb je onze relatie echt weer terug op rails gezet.

Wij zijn je hier erg dankbaar voor

Paul en Michelle
Beste Paul en Michelle,
Bedankt voor jullie positieve feedback! Mede dank zij jullie zelfreflectie en inzet staan jullie nu waar jullie staan! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!
Willy en Kirsten Jan 25 2015 5:42 PM
Beste Veronique,

Bedankt voor de fijne sessies. Het heeft ons goed op weg geholpen om weer op een goede manier met elkaar om te gaan en te communiceren.
Groetjes Willy en Kirsten
Beste Willy en Kirsten, Wat fijn dat te horen! Jullie hebben er zelf ook hard voor gewerkt, ik ben blij dat het goed met jullie gaat!
 
1-10 van de 32

© Copyright Prisma Counselling | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: