Over Prisma:

Vaak wordt met Prisma in de natuurkunde een driehoekig prisma bedoeld, gemaakt van een transparant materiaal. Zo'n vorm wordt gebruikt om licht van verschillende golflengten in verschillende richtingen af te buigen om zo eenvoudig een kleurenreeks te kunnen bekijken.

Bij Prisma Counselling is dat net zo. Je probleem wordt bekeken vanuit verschillende invalshoeken om er zo een ander licht op te laten schijnen zodat je weer kleur gaat zien in je leven.

 

De therapeute

Mijn naam is Veronique Smeets, geboren in 1969, samenwonend en moeder van een gezin met 4 kinderen.  Als kind heb ik altijd al psychologie willen studeren omdat mensen en hun psyche mij altijd hebben geïnteresseerd. Niets is mooier dan een mens. Door omstandigheden ben ik destijds toch de zakelijke kant uit gegaan en ben ik in de financiële dienstverlening terecht gekomen.Toch heb ik daar absoluut geen spijt van omdat de combinatie van een groot analytisch vermogen, doelgericht werken en interesse  in de mens in mijn huidige functie goed van pas komen. Op zeker moment heb ik er heel bewust voor gekozen om mijn baan op te zeggen en te gaan studeren. Inmiddels ben ik academisch counsellor en coach en heb als specialisatie: relaties, gezin, seksualiteit en mediation. Tijdens mijn studie heb ik als vrijwilligster gewerkt bij het Toon Hermans Huis, een positieve instelling voor mensen met kanker en als coach/counsellor bij een reïntegratieburo waardoor ik bekend ben met de problematiek waar mensen tegen aan kunnen lopen bij reïntegratie en outplacement. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn: warm, betrokken, recht door zee  en humoristisch. 

                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Véronique Smeets                                                                                                  
Registertherapeut RBCZ®.
ABvC Registertherapeut

 

© Copyright Prisma Counselling | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: