Gastenboek

Schrijf een bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar is nadat het door ons is goedgekeurd.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, verwijderen of niet toe te laten.
43 berichten.
R & M schreef op december 29, 2023
Wij hebben onze sessies bij Veronique als heel prettig, open en laagdrempelig ervaren.
Veronique kan goed luisteren, is analytisch, komt tot de kern van het probleem en kan praktische handvatten bieden waarmee je zelf aan de slag kunt.

Voordat we aan de sessies begonnen dachten we beiden dat we te ver uit elkaar gegroeid waren om nog samen verder te kunnen, echter door de sessies zijn we ons bewust geworden van onze manieren van communiceren, onze valkuilen, hebben geleerd minder snel te oordelen over elkaar en hebben we ook bewust meer aandacht voor elkaar.
Hierdoor hebben we het vertrouwen gekregen dat we samen verder kunnen.
Dank je wel daarvoor!
M & J schreef op december 21, 2023
Wij zijn ontzettend blij dat wij de stap hebben gezet naar relatietherapie en vooral dat dit mogelijk was bij Veronique. Veronique is een heel prettige, rustige en toegankelijke vrouw die je meteen thuis laat voelen. Wij hebben onze struggles open kunnen bespreken en Veronique heeft altijd praktische en duidelijke handvatten zodat je ermee aan de slag kan. De sfeer is heel huiselijk en laagdrempelig. Wij zijn heel dankbaar dat wij deze stap hebben gezet en vanuit hier weer verder kunnen met zijn tweetjes. Bedankt Veronique, ga zo door!
M & V schreef op augustus 21, 2022
We zijn bij Veronique gekomen na een sluimerend proces waarbij wij uit elkaar waren gegroeid zonder dat we het wisten. Dankzij de fijne gesprekken met Veronique hebben we inzicht gekregen in onze valkuilen en handvaten gekregen om bewust bij elkaar betrokken te blijven. Veronique is een hele fijne professionele therapeut met een lach. Haar deskundigheid in combinatie met haar fijne persoonlijkheid maken de therapie sessies zo prettig! We hebben heel veel aan de therapie gehad en ik zou het aan iedereen kunnen aanraden. Dankjewel voor de tijd die je in ons geĂŻnvesteerd hebt!
Beheerdersantwoord van: admin
Beste M&V,
Wat ontzettend fijn te horen dat jullie geholpen zijn met de inzichten en handvaten. Dankjewel voor deze mooie complimenten. Ik vond het fijn dat ik jullie heb mogen helpen en wens jullie het allerbeste.
Groeten,
Veronique
B schreef op december 9, 2021
Ik ben Veronique erg dankbaar voor de wijsheid die ze mij heeft bijgebracht gedurende onze sessies. Ik heb geleerd om op een ander manier te communiceren binnen mijn gezin en met mijn partner. Daarnaast heeft Veronique mij ervan bewust gemaakt om bepaalde situaties vanuit een ander oogpunt te bekijken en deze niet vanuit het negatieve, maar het positieve te ervaren. De sessies waren erg fijn, Veronique luistert goed naar je verhaal, waardoor je met een fijn gevoel naar buiten loopt. Een echte aanrader!
Beheerdersantwoord van: admin
Dankjewel voor deze mooie review! Het was ook ontzettend fijn om met je te mogen werken. De gedrevenheid om je geluk in eigen hand te nemen siert je en zal je zeker ook na onze sessies nog heel veel verder helpen. Ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Ivo en Linda schreef op november 10, 2021
We zijn Veronique dankbaar voor de relatietherapie sessies. Het heeft ons een positieve boost gegeven en kunnen weer vooruit kijken. Zeer prettig hoe je de sessies vormgeeft, je luistert goed en stelde ons op gemak.
Beheerdersantwoord van: admin
Fijn te horen. Ik wens jullie nog heel veel geluk samen.
Marion schreef op augustus 28, 2021
Veronique is een zeer deskundige therapeute. Ze luistert en observeert beide partners goed tijdens de sessies. Geeft beide partners evenveel aandacht en wanneer dit niet lukt maakt ze haar excuses hiervoor en draait de aandacht bij de volgende sessie om. Ze geeft je de ruimte om via haar je partner toe te spreken. Ze laat je ook visueel zien hoe bepaalde reacties op elkaar uitwerken.

En wanneer je zoals wij maar een aantal sessies nodig hebt, hoef je niet het hele traject van 7 sessies te volgen. Ze heeft ons enorm geholpen. Veronique dankjewel
Beheerdersantwoord van: admin
Hallo Marion,

Bedankt voor deze waardevolle review. Ik ben ontzettend blij dat het weer zo goed met jullie gaat en wens jullie alle geluk en een langdurige toekomst samen.
Alexander schreef op februari 6, 2021
Een jaar lang zijn wij door Veronique begeleid voor onze complexe gezins- en relatieproblematiek. Haar aanpak is discreet, professioneel en vooral zeer pragmatisch. Haar rol als counselor heeft ze objectief en zonder waarde oordeel uitgevoerd. De gesprekken hebben geleid tot inzicht en constructivisme. Langzamerhand zijn wij weer met elkaar in contact gekomen en zijn haar tips een waardevolle aanvulling voor onze situatie.

Daarnaast is zij in staat geweest om onze problematiek helder in kaart te brengen en heeft zij voldoende kennis om door te verwijzen naar andere disciplines.

Dank je wel voor je hulp en gastvrijheid.

Wij zien onze toekomst weer zonnig tegemoet.
Beheerdersantwoord van: admin
Beste Alexander,

Fijn te horen dat jullie je toekomst weer zonnig tegemoet zien! Ik vond het erg fijn met jullie te werken. Jullie positieve houding en zelfreflectie heeft zeker bijgedragen aan waar jullie nu staan. Bedankt voor de mooie review, ik wens jullie heel veel liefde en geluk.
A & I schreef op september 27, 2019
Veronique is heel professioneel en kundig!
We zijn dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen om onze relatie weer gelukkig te maken.
Tussen de tranen en serieuze gesprekken door konden we ook heerlijk lachen.
Bij Veronique kun je jezelf zijn en dat voelt direct heel veilig.
Ga zo door Veronique! Dankjewel voor alles 🙂
Beheerdersantwoord van: admin
Dankjewel voor dit mooie compliment. Fijn dat jullie relatie weer goed gaat. We hebben veel samen meegemaakt en inderdaad met een lach en een traan. Hou het vast, ik wens jullie het allerbeste!
Ingrid schreef op september 4, 2019
Ik ben bij Veronique terecht gekomen in de moeilijkste periode van mijn leven tot nu toe. Na 31 jaar samen moest ik alleen verder. Veronique heeft me echt door die moeilijke tijd geloodst. Door haar vragen, opmerkingen, "opdrachten" kon ik altijd een stapje maken. Veronique is eerlijk, open, nuchter, realistisch en humoristisch (ja we hebben ook vaker moeten lachen tussen de tranen door!). Ze houdt van haar vak en van mensen. Ik voelde echte betrokkenheid en empathie. Daarnaast is ze heel kundig in haar vak. Ik vond het knap hoe ze steeds de kern wist te pakken en af te stemmen op wat ik nodig had. Ze heeft verschillende technieken in huis die passend voor mij waren en die me verder hielpen in het proces. Als je zo kunt afstemmen op de ander dan ben je een echte vakvrouw! De sessies waren altijd helpend en veilig door de kundigheid, het respect en de gelijkwaardigheid van waaruit Veronique handelt!

Veronique,
Ik wil je bedanken voor alles wat je mij hebt geleerd, me hebt laten inzien over mezelf en anderen en vooral voor de manier waarop dat ging. Ik heb me altijd prettig en veilig gevoeld tijdens de sessies en ik kon altijd weer verder na een sessie. Hierdoor ben ik stappen kunnen maken het afgelopen jaar. Het zal nog met vallen en opstaan gaan, ik ben er nog niet. Maar ik heb weer regie op mijn eigen leven, voel me stukken beter en heb vertrouwen in de toekomst. Ik zal de levenslessen nooit vergeten en als het nodig is zoek ik je zeker weer op!
Groetjes,
Ingrid.
Beheerdersantwoord van: admin
Dankjewel Ingrid voor deze fantastische review! Fijn dat je onze sessies als zo prettig hebt ervaren. Door jouw open mind en inzet heb je inderdaad grote stappen kunnen zetten. Fijn dat te horen en ik wens je alle liefde en geluk.
L & I schreef op september 16, 2018
Beste Veronique,
Wat zijn we ontzettend blij dat we bij ou terecht zijn gekomen. Het was de laatste strohalm. Wat fijn dat je zo goed begreep wat er speelde bij ons. Je wist alles zo goed te verwoorden. Eindelijk iemand die het begreep. Er is sindsdien veel veranderd in onze relatie. We beseffen dat we er altijd aan moeten blijven werken. Dus een APK keuring 1 of 2 keer per jaar is een prima plan. Dank je wel voor alles.
Beheerdersantwoord van: admin
Beste L en I,
Dankjulliewel voor deze mooie woorden. Fijn dat het nu zo goed gaat en de sessies zo goed voelde. Ik hou zo ontzettend veel van mijn werk, dit is precies waar ik het voor doe! Hou jullie goed!
M schreef op september 6, 2018
Beste Veronique,
Bedankt voor je verhelderende gesprekken. Tijdens mijn relatie van meer dan 30 jaar was ik mezelf een beetje kwijt geraakt. Mijn doel was vooral om sterker in mijn relatie te gaan staan. Beter grenzen aangeven, hoe om te gaan met situaties, assertiever worden, verwerken van verdriet, waar word ik gelukkig van (met de nadruk op ik)
Het blijft werken en bewust zijn van mijn eigen inbreng maar so far so good! Bedankt voor je hulp, ik heb er veel aan gehad!
Gr. M
Beheerdersantwoord van: admin
Beste M,
Heel fijn te horen dat je veel aan onze sessies gehad hebt. Het was fijn met jou te mogen werken. Ik wens je het alle goeds!
C schreef op maart 6, 2018
Een jaar geleden kwamen we bij Veronique. Allebei onder de indruk van wat er gebeurd was met ons. Eentje naar links en de ander naar rechts. Weinig verbinding. Allebei in de overtuiging dat dit niet de manier was om samen verder te gaan. Maar hoe dan wel? Veronique heeft ons met de structuur, oefeningen en gesprekken laten zien en voelen waar we elkaar raken, waar we elkaar pijn doen en lief kunnen hebben. Dit ging en gaat niet vanzelf. We hebben tijd en aandacht gemaakt voor elkaar. De aanpak van Veronique is helder en met veel humor wat het ook gelijk luchtig houdt! We hebben ook veel gelachen in haar kamer. Als je je relatie wil versterken ben je bij Veronique aan het goede adres. Wij hebben besloten om twee maal per jaar terug te gaan, gewoon om even stil te staan bij ons.
Beheerdersantwoord van: admin
Wauw, wat een mooie woorden! Hier word ik even stil van. Dank jullie wel. Ik heb ook genoten van onze sessies waarin we hard werkten en jullie door jullie inspanning en zelfreflectie ook grote sprongen hebben gemaakt. Fijn dat het nu zo goed gaat!
Chantal schreef op augustus 10, 2017
Hallo, Veronique
Bedankt voor je fijne begeleiding in deze moeilijke fase in ons samengesteld gezin.( met 3 puberjongens) Je hebt ons vele inzichten gegeven als koppel en ook handvaten geboden om hier samen doorheen te komen. Het voelde heel veilig en vertrouwd en we konden echt onszelf zijn. Mochten we weer in onrustig vaarwater komen weten we dat we bij jou weer goed geholpen zullen worden! dank je wel voor alle hulp en steun!
Beheerdersantwoord van: admin
Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Ik vind het heerlijk te zien en lezen dat het weer zo goed gaat. Jullie hebben ook actief naar jullie eigen aandeel durven kijken en ermee aan de slag gegaan, complimenten! Het was fijn met jullie gewerkt te hebben en ik wens jullie het allerbeste.
P&M schreef op juli 4, 2017
Veronique,
door het volgen van jou sessies ,hebben wij opnieuw geleerd om te communiceren,ons opnieuw voor elkaar open te stellen en tijd voor elkaar te maken, en niet alleen voor het gezin, en andere mensen om ons heen.
dank zij jou hulp kunnen we weer zeggen; "onze toekomst samen"
Beheerdersantwoord van: admin
Wat vind ik het fijn dat te horen! Ik hoop van harte dat jullie nog een hele lange en mooie toekomst samen hebben, geniet ervan!
Ramakers schreef op juli 3, 2016
Veronique,

We willen jou en Prisma middels deze weg van harte bedanken voor je hulp.
Mede dankzij jouw therapie zijn wij meer dan ooit weer tot elkaar gegroeid en veel sterker uit dit diep dal gekomen.
Je gesprekken, begrip, empathie, realisme en tijd hebben ons enorm geholpen.
Je uitspraak: “Ieder huwelijk zou net als een auto ieder jaar een APK moeten ondergaan” zullen we zeker niet vergeten.

Bedankt Veronique !!!!
Beheerdersantwoord van: admin
Ik ben blij te horen dat het weer zo goed met jullie gaat. Jullie kwamen van ver maar door jullie sterke persoonlijkheden en jullie verbondenheid die jullie vroeger ook hadden zijn jullie weer terug naar jullie basis kunnen gaan. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen! Groetjes Veronique
CĂ©cile en Leon schreef op december 19, 2015
Lieve Veronique,

dankjewel dat je ons hebt helpen herinneren aan onze basis. Terug naar waarom we samen zijn gekomen in de eerste plaats, terug naar onze klik. Dit was overduidelijk humor. Soms vergeet je door allerlei gebeurtenissen van buitenaf en binnen de relatie wat deze klik was. Zo'n klik raakt vanzelfsprekend, maar jij zag hem meteen en liet hem ons weer zien. Je hebt ons in alle staten gezien tijdens de sessies: vrolijk, verdrietig, enorm pissig etc. Om uit dit patroon te geraken was communicatie hetgeen we niet echt onder de knie hadden maar wel echt nodig hadden! We praten meer, zijn open naar elkaar en borrelen niet meer op tot de bom ontploft. Veronique: dankjewel voor al je hulp met veel humor en veel begrip, je nuchtere en down to earth benadering voor deze twee nuchtere, koppige betweters!
Nogmaals superbedankt!

Heel veel liefs CĂ©cile en Leon
Beheerdersantwoord van: admin
Lieve allebei,

Jullie bedankt voor de fijne sessies die we samen hadden. Jullie vertrouwen en openhartigheid hebben bijgedragen aan waar jullie nu staan. Ik gun jullie het allerbeste!
K & M schreef op november 24, 2015
Beste Veronique,

Bedankt voor de fijne sessies, de tips en adviezen.
Zonder jou hulp weten we niet waar we nu in onze relatie zouden staan.

Groetjes K&M
Beheerdersantwoord van: admin
Fijn te horen dat het zo goed met jullie gaat! Ik wens jullie het allerbeste toe voor de toekomst.
M. schreef op maart 28, 2015
Beste Veronique,
Bedankt voor de fijne sessies die ik heb gehad bij jou. Je bent oprecht en geeft goede adviezen, zodat ik weer positief in de relatie sta. Ik voelde me zeer vertrouwd bij jou en kan het aanraden om bij jou een sessie te volgen. Groetjes
Beheerdersantwoord van: admin
Dank voor je reactie op mijn gastenboek. Ik ben ook blij te zien dat je nu alweer zo veel beter voelt. Je staat open voor adviezen en ideeën en hebt er zelf hard voor gewerkt. Ik wens je heel veel geluk en heb er alle vertrouwen in!
C & N schreef op maart 11, 2015
Lieve Veronique,

Wij willen jou heel erg bedanken. In een donkere tijd in onze relatie ben jij op ons pad gekomen. Mede door jou oprechte interesse, luisterend oor, zonder enkel vooroordeel, adviezen, opdrachten je humor en je aanstekelijke lach heb jij ons door een moeilijke periode heen geholpen.
Het was een periode met een lach en een traan.
Jij hebt ons een groot cadeau gegeven,nl dat wij ons leven samen weer meer dan de moeite waard zijn gaan vinden.DANKJEWEL...
We gaan je missen
Liefs de Dames
C & N
Beheerdersantwoord van: admin
Lieve dames,
Ik vond het geweldig dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Inderdaad een moeilijke periode met een lach en een traan maar gelukkig met een goede afloop en hopelijk heel veel moois in het verschiet! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk!
Paul schreef op februari 6, 2015
Beste Veronique, bedankt voor het balans en geluk dat wij mede dankzij jou en je sessies weer terug hebben gevonden. Als jonge ouders in deze tropen jaren heb jij ons op dingen gewezen die wij van elkaar geneens wisten en heb je onze relatie echt weer terug op rails gezet.

Wij zijn je hier erg dankbaar voor

Paul en Michelle
Beheerdersantwoord van: admin
Beste Paul en Michelle,
Bedankt voor jullie positieve feedback! Mede dank zij jullie zelfreflectie en inzet staan jullie nu waar jullie staan! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!

Afspraak maken? Bel naar 06 - 1499 8408