Over Prisma

Over Prisma

Vaak wordt met Prisma in de natuurkunde een driehoekig prisma bedoeld, gemaakt van een transparant materiaal. Zo’n vorm wordt gebruikt om licht van verschillende golflengten in verschillende richtingen af te buigen om zo eenvoudig een kleurenreeks te kunnen bekijken.

Bij Prisma Counselling is dat net zo. Je probleem wordt bekeken vanuit verschillende invalshoeken om er zo een ander licht op te laten schijnen zodat je weer kleur gaat zien in je leven.

De therapeute

Mijn naam is Veronique Smeets, geboren in 1969, getrouwd en moeder van een gezin met 4 kinderen. Als kind heb ik altijd al psychologie willen studeren omdat mensen en hun psyche mij altijd hebben geïnteresseerd. Niets is mooier dan een mens. Door omstandigheden ben ik destijds toch de zakelijke kant uit gegaan en ben ik in de financiële dienstverlening terecht gekomen.Toch heb ik daar absoluut geen spijt van omdat de combinatie van een groot analytisch vermogen, doelgericht werken en interesse in de mens in mijn huidige functie goed van pas komen. Op zeker moment heb ik er heel bewust voor gekozen om mijn baan op te zeggen en te gaan studeren. Inmiddels ben ik psycholoog/counsellor en heb als specialisatie: relatietherapie, ACT-therapie (Acceptance and Commitment Therapy), EFT (Emotionally Focused Therapy), zingeving, burn-out, stresshantering en communicatie. Tijdens mijn studie heb ik als vrijwilligster gewerkt bij het Toon Hermans Huis, een positieve instelling voor mensen met kanker en als coach/counsellor bij een reïntegratieburo waardoor ik bekend ben met de problematiek waar mensen tegen aan kunnen lopen bij reïntegratie en outplacement. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn: warm, betrokken, recht door zee en humoristisch.

Relevante opleidingen:

Toegepaste psychologie- counselling, Academie voor Counselling en Coaching, ACT-therapeut, EFT-relatietherapeut, ADHD-coaching, Autisme-coaching, stiefgezincoaching, narratieve therapie, vergeving en counselling, opleiding systeemtherapie, overspel en hulpverlening, psycho oncologie, gedragsverandering, hechting en intieme relaties, hulpverlenen bij overspel, PSBK. Daarnaast volg ik jaarlijks meermaals diverse bijscholingen, niet omdat het moet maar omdat ik het allemaal reuze interessant vind!

Afspraak maken? Bel naar 06 - 1499 8408