Psycho oncologie

Psycho oncologie

Als je de diagnose kanker krijgt staat je wereld op z’n kop. Niet alleen voor jou maar ook voor je naasten. Angst, onzekerheid, vermoeidheid etc. spelen allemaal op. Je gaat een traject in en weken vliegen voorbij. Tijdens en ook na je behandeling is een zeer emotione periode. Emoties waar soms te weinig bij stil wordt gestaan omdat de nadruk vaak ligt op het medisch vlak en je behandeling. Bij Prisma Counselling kun je terecht voor het psychosociale deel van je behandeling en je verwerking van kanker. Als ervaringsdeskundige en gelukkig dankbaar dat ik ben genezen vond ik dat ik ook anderen kon helpen in dit proces. Naast mijn jarenlange ervaring als therapeut ben ik nog een cursus psycho oncolgie gaan volgen om nog beter aan te kunnen sluiten bij wat op mijn pad kan komen van clienten. Ik richt me op de begeleiding van mensen met kanker en hun naasten.

Bijvoorbeeld als je als gevolg van de kanker last hebt van angst- en verwerkingsklachten, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, omgaan met beperkingen, accepteren van je (nieuwe) zelf etc.

Ik kan je helpen bij het ordenen van de stroom van vragen, gedachten en emoties. Je kunt één-op- één begeleiding krijgen. Ook  partner-relatiegesprekken zijn mogelijk

Afspraak maken? Bel naar 06 - 1499 8408